4 июля 2019

Три сильнейшие молитвы произносимые в отчаяние и душевной боли

Самая невыносимая боль- это боль душевных терзаний, несчастья и потери. Тут как никогда нужна помощь святых!


Молитву к Ангелу Хранителю в моменты отчаяния хочется читать раз за разом, ища успокоения души и боли. К счастью Ангел сразу приходит на помощь и боль становится терпимей.

Молитва в беде и отчаяние к Ангелу Хранителю:

Мой ангел! Прибудь со мной всегда и везде! Не оставь в лютой беде. Покровом крыл защити! Веру и силы мои укрепи! Ангел мудростью поделись! Помоги выбраться из бездны ввысь! К Господу обратись! Пусть грехи мне простит и в горе укрепит! Аминь!

Бывает так что душевные терзания превращаются в истерики и психологические срывы, мысли роем кружатся в голове, а нестерпимая душевная боль разрывает грудную клетку. Тут и придет на помощь Иулиания Ошанская.

Молитва Иулиании Ольшанской:

О, святая праведная дево Иулиание, княжно Ольшанская, помощнице всем жаждущим спасения исцеления от болезней душ и телес! О, святая агнице Божие, яко имея дар мнози болезни целити и от всех козней врагов ограждати, исцели убо наша страсти душевныя и облегчи тяжкия болезни телесныя, отраду в скорбех даруй и избави нас от всяких бед и напастей. Призри на вся предстоящия честным твоим мощем (иконе) просящим твоея помощи сердцем сокрушенным и духом смиренным, да принесем во всем житии нашем плоды духовныя: любовь, благость, милосердие, веру, кротость, воздержание, да сподобимся жизни вечныя и да любовию твоею ограждаеми, поем прославльшему тя Господу Иисусу Христу. Ему же подобает всякая слава и честь со Безначальным Его Отцем и Пресвятым Животворящим Его Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

От печалей можно обратиться к Божьей матери, она спасает от душевных терзаний.

Молитва перед иконой Божьей Матери «Утоли моя печали»:

Надеждо всем концем земли, Пречистая Дево, Госпоже Богородице, утешение наше! Не гнушайся нас грешных, на Твою бо милость уповаем: угаси горящий в нас пламень греховный и покаянием ороси изсохшая сердца наша; очисти ум наш от греховных помыслов, приими мольбы, от души и сердца со воздыханием Тебе приносимыя. Буди о нас ходатаица к Сыну Твоему и Богу и отврати гнев Его Матерними Твоими молитвами. Душевныя и телесныя язвы исцели, Госпоже Владычице, утоли болезни душ и телес, утиши бурю злых нападений вражеских, отыми бремя грехов наших, и не остави нас до конца погибнути, и печалию сокрушенная сердца наша утеши, да славим Тя до последняго издыхания нашего.

Источник

Понравилось? Поделись с друзьями: